Overweeg je in 2017 een verre reis te boeken??  Bijvoorbeeld een rondreis Thailand, Vietnam, Indonesië, Sri Lanka of Canada? Dan kan het lonen om deze rondreis in januari 2017 te boeken.  Veel reisorganisaties die rondreizen en rondgroepsreizen organiseren, bieden een extra korting, vroegboekkorting, aan als je deze verre reis in januari boekt. Bij een aantal reisorganisaties krijg je ook nog een vroegboekkorting als je in februari 2017 je reis boekt.

Het voordeel van het vroeg in het jaar boeken van je rondreis, groepsreis of individuele reis is daarnaast ook nog eens dat je nog uit alle reizen kunt kiezen. Als je je rondreis voor oktober, november of december 2017 pas in mei of juni boekt, is de kans groot dat de mooiste rondreizen al volgeboekt zijn.  In principe is er een vroegboekkorting mogelijk voor nagenoeg alle rondreizen.  Dus ook voor wandelreizen, fietsreizen, vogelreizen, spirituele reizen en safarireizen naar Zuid-Afrika.  Wat de single rondreizen betreft is het wellicht verstandiger om je reis niet té vroeg te boeken, het is namelijk bij reizen voor alleenstaanden belangrijk dat je aansluiting vindt bij de juiste single groep die ook nog eens is samengesteld in een juiste verhouding mannen en vrouwen.  De vroegboek korting die je ook bij een single reis kunt krijgen, weegt niet op tegen het feit dat je niet weet welke groep er gaat deelnemen.

Aan jou natuurlijk de keuze wanneer jij je ideale rondreis boekt en met welke bestemming.  Veel voorpret gewenst bij het zoeken en boeken van je rondreis.  Op deze rondreis startpagina kan je de meeste rondreizen met elkaar vergelijken en die reis boeken waar je de meeste vroegboekkorting of andere voordelen krijgt.